autor:

Fara foto

» » Aperitive

Biscuiti cu branza si verdeata

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 20 de bucati):, Aluatul - 1 ceasca faina, , 1/2 lingurita praf de copt,, 60 g unt, , 1 ou batut usor, , 1-2 linguri apa de la gheata, , 1/2 ceasca de cascaval ras, , 1 lingurita cozi de ceapa verde (taiate marunt), , 1 lingurita patrunjel verde tocat., Umplutura - 75 g branza de vaci, , 25 g unt, , 1 lingura marar verde tocat, , 1 lingura patrunjel verde tocat, , 1/4 ceasca de cascaval ras, , piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul, se tapeteaza doua tavi cu hartie pentru copt. Se amesteca faina cu praful de copt, se adauga untul si se framanta pana ce se obtine un amestec sfaramicios (se pot framanta cu robotul de bucatarie: 30 de secunde). Se incorporeaza oul, apa si cascavalul ras si se framanta in continuare, pana ce aluatul se leaga bine (cu robotul: 40 sec.). Se pune aluatul pe planseta si se incorporeaza si coditele de ceapa si patrunjelul verde. Se intinde aluatul (grosimea: 2,5 mm) si se taie cu o forma (sau gura unui pahar) cercuri, cu diametrul de 5 cm. Se asaza pe tava si se coc circa 8 minute, pana ce se rumenesc, dupa care se lasa sa se raceasca. Pentru umplutura: se freaca intr-un castron untul cu branza de vaci, pana ce amestecul arata ca o crema. Se adauga verdeata, piperul si cascavalul ras si se freaca in continuare, pana ce compozitia este neteda. Se ung cu ea jumatate din biscuitii copti, iar ceilalti se asaza deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

Intai se prepara umplutura astfel: se amesteca brinza de vaci care trebuie sa fie mai seaca cu untul,

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Pateuri cu branza

Pateuri cu branza

Am preparat aluatul amestecand toate ingredientele,am format un guguloi si l-am dat la frigider pentru

14 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 20 de bucati):
  • Aluatul - 1 ceasca faina
  • 1/2 lingurita praf de copt,
  • 60 g unt
  • 1 ou batut usor
  • 1-2 linguri apa de la gheata
  • 1/2 ceasca de cascaval ras
  • 1 lingurita cozi de ceapa verde (taiate marunt)
  • 1 lingurita patrunjel verde tocat.
  • Umplutura - 75 g branza de vaci
  • 25 g unt
  • 1 lingura marar verde tocat
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1/4 ceasca de cascaval ras
  • piper macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Branza feta la gratar