autor:

Fara foto

» » Aperitive

Biscuiti cu branza si verdeata

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 20 de bucati):, Aluatul - 1 ceasca faina, , 1/2 lingurita praf de copt,, 60 g unt, , 1 ou batut usor, , 1-2 linguri apa de la gheata, , 1/2 ceasca de cascaval ras, , 1 lingurita cozi de ceapa verde (taiate marunt), , 1 lingurita patrunjel verde tocat., Umplutura - 75 g branza de vaci, , 25 g unt, , 1 lingura marar verde tocat, , 1 lingura patrunjel verde tocat, , 1/4 ceasca de cascaval ras, , piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul, se tapeteaza doua tavi cu hartie pentru copt. Se amesteca faina cu praful de copt, se adauga untul si se framanta pana ce se obtine un amestec sfaramicios (se pot framanta cu robotul de bucatarie: 30 de secunde). Se incorporeaza oul, apa si cascavalul ras si se framanta in continuare, pana ce aluatul se leaga bine (cu robotul: 40 sec.). Se pune aluatul pe planseta si se incorporeaza si coditele de ceapa si patrunjelul verde. Se intinde aluatul (grosimea: 2,5 mm) si se taie cu o forma (sau gura unui pahar) cercuri, cu diametrul de 5 cm. Se asaza pe tava si se coc circa 8 minute, pana ce se rumenesc, dupa care se lasa sa se raceasca. Pentru umplutura: se freaca intr-un castron untul cu branza de vaci, pana ce amestecul arata ca o crema. Se adauga verdeata, piperul si cascavalul ras si se freaca in continuare, pana ce compozitia este neteda. Se ung cu ea jumatate din biscuitii copti, iar ceilalti se asaza deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Chipsuri de mamaliga cu crema de branza

Chipsuri de mamaliga cu crema de branza

Pentru reteta aceasta m-am inspirat de pe blogul unei doamne simpatice, de la care am invatat si

39 voturi    28 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Bruschette la cuptor

Bruschette la cuptor

Taiem painea alba in felii mai groase , o asezam in tava de inox apoi punem feliile de salam , rosiile

2 voturi    5 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 20 de bucati):
  • Aluatul - 1 ceasca faina
  • 1/2 lingurita praf de copt,
  • 60 g unt
  • 1 ou batut usor
  • 1-2 linguri apa de la gheata
  • 1/2 ceasca de cascaval ras
  • 1 lingurita cozi de ceapa verde (taiate marunt)
  • 1 lingurita patrunjel verde tocat.
  • Umplutura - 75 g branza de vaci
  • 25 g unt
  • 1 lingura marar verde tocat
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1/4 ceasca de cascaval ras
  • piper macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
FOIETAJ CU BRANZA SI CIUPERCI