autor:

Fara foto

» » Aperitive

Biscuiti cu branza si verdeata

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 20 de bucati):, Aluatul - 1 ceasca faina, , 1/2 lingurita praf de copt,, 60 g unt, , 1 ou batut usor, , 1-2 linguri apa de la gheata, , 1/2 ceasca de cascaval ras, , 1 lingurita cozi de ceapa verde (taiate marunt), , 1 lingurita patrunjel verde tocat., Umplutura - 75 g branza de vaci, , 25 g unt, , 1 lingura marar verde tocat, , 1 lingura patrunjel verde tocat, , 1/4 ceasca de cascaval ras, , piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul, se tapeteaza doua tavi cu hartie pentru copt. Se amesteca faina cu praful de copt, se adauga untul si se framanta pana ce se obtine un amestec sfaramicios (se pot framanta cu robotul de bucatarie: 30 de secunde). Se incorporeaza oul, apa si cascavalul ras si se framanta in continuare, pana ce aluatul se leaga bine (cu robotul: 40 sec.). Se pune aluatul pe planseta si se incorporeaza si coditele de ceapa si patrunjelul verde. Se intinde aluatul (grosimea: 2,5 mm) si se taie cu o forma (sau gura unui pahar) cercuri, cu diametrul de 5 cm. Se asaza pe tava si se coc circa 8 minute, pana ce se rumenesc, dupa care se lasa sa se raceasca. Pentru umplutura: se freaca intr-un castron untul cu branza de vaci, pana ce amestecul arata ca o crema. Se adauga verdeata, piperul si cascavalul ras si se freaca in continuare, pana ce compozitia este neteda. Se ung cu ea jumatate din biscuitii copti, iar ceilalti se asaza deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
mamaliga cu branza

mamaliga cu branza

se face o mamaliga mai subtire,se pune branza intr-un castron se framanta(branza de burduf,telemea,cascaval)se

7 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Paine cu masline si cascaval

Paine cu masline si cascaval

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, o amestecam cu drojdia uscata, sarea si zaharul. Turnam apa

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 20 de bucati):
  • Aluatul - 1 ceasca faina
  • 1/2 lingurita praf de copt,
  • 60 g unt
  • 1 ou batut usor
  • 1-2 linguri apa de la gheata
  • 1/2 ceasca de cascaval ras
  • 1 lingurita cozi de ceapa verde (taiate marunt)
  • 1 lingurita patrunjel verde tocat.
  • Umplutura - 75 g branza de vaci
  • 25 g unt
  • 1 lingura marar verde tocat
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1/4 ceasca de cascaval ras
  • piper macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Su Boregi - Apa Borek