autor:

» » Aperitive

Biscuiti cu branza si verdeata

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 20 de bucati):, Aluatul - 1 ceasca faina, , 1/2 lingurita praf de copt,, 60 g unt, , 1 ou batut usor, , 1-2 linguri apa de la gheata, , 1/2 ceasca de cascaval ras, , 1 lingurita cozi de ceapa verde (taiate marunt), , 1 lingurita patrunjel verde tocat., Umplutura - 75 g branza de vaci, , 25 g unt, , 1 lingura marar verde tocat, , 1 lingura patrunjel verde tocat, , 1/4 ceasca de cascaval ras, , piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul, se tapeteaza doua tavi cu hartie pentru copt. Se amesteca faina cu praful de copt, se adauga untul si se framanta pana ce se obtine un amestec sfaramicios (se pot framanta cu robotul de bucatarie: 30 de secunde). Se incorporeaza oul, apa si cascavalul ras si se framanta in continuare, pana ce aluatul se leaga bine (cu robotul: 40 sec.). Se pune aluatul pe planseta si se incorporeaza si coditele de ceapa si patrunjelul verde. Se intinde aluatul (grosimea: 2,5 mm) si se taie cu o forma (sau gura unui pahar) cercuri, cu diametrul de 5 cm. Se asaza pe tava si se coc circa 8 minute, pana ce se rumenesc, dupa care se lasa sa se raceasca. Pentru umplutura: se freaca intr-un castron untul cu branza de vaci, pana ce amestecul arata ca o crema. Se adauga verdeata, piperul si cascavalul ras si se freaca in continuare, pana ce compozitia este neteda. Se ung cu ea jumatate din biscuitii copti, iar ceilalti se asaza deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 20 de bucati):
  • Aluatul - 1 ceasca faina
  • 1/2 lingurita praf de copt,
  • 60 g unt
  • 1 ou batut usor
  • 1-2 linguri apa de la gheata
  • 1/2 ceasca de cascaval ras
  • 1 lingurita cozi de ceapa verde (taiate marunt)
  • 1 lingurita patrunjel verde tocat.
  • Umplutura - 75 g branza de vaci
  • 25 g unt
  • 1 lingura marar verde tocat
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1/4 ceasca de cascaval ras
  • piper macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Chifle cu branza si cartofi