Biscuiti cu branzeturi si mix de seminte

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti cu branzeturi si mix de seminte

Ingrediente

  • 1 ou
  • 5 linguri smantana de tara
  • 100 gr branza de vaci
  • 2 linguri parmezan ras
  • 2 linguri cascaval ras
  • 2 linguri fulgi de ovaz
  • 3 linguri mix de seminte (contine seminte de dovleac, de floarea soarelui, de in si susan)
  • 10 linguri faina
  • 1 lingurita rasa sare

Mod de preparare

Intr-un bol mixam oul cu smantana.

Punem branza de vaci, amestecam bine, apoi parmezanul si cascavalul.

Adaugam semintele, fulgii de ovaz, sarea si le amestecam cu o lingura.

Punem faina, rand pe rand, amestecam cu lingura cat putem, apoi cu mana framantam pana obtinem un aluat omogen.

Presaram putina faina pe masa de lucru.

Rasturnam aluatul si cu sucitorul, intindem o foaie potrivit de groasa.

Taiem niste dreptunghiuri cu o rotita zimtata si le asezam intr-o tava tapeta cu hartie de copt. Strangem marginile, iar intindem o foaie, iar taiem cu rotita zimtata, tot asa pana terminam tot aluatul.

Biscuitii asezati in tava ii intepam cu ajutorul unei furculite.

Introducem biscuitii in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana devin aurii deasupra.

Cand sunt gata, ii scoatem din cuptor, ii lasam sa se raceasca, apoi ii pastram intr-o caserola.

Sa aveti pofta la rontait!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise