1. Pune intr-un bol 250 g faina.
2. Pune zaharul in cafeaua preparata si amesteca pana cand se dizolva.
3. Toarna cafeaua peste faina din bol, adauga uleiul de palmier, sarea, cafeaua macinata si bicarbonatul stins si amesteca bine cu o lingura.
4. Framanta aluatul si inglobeaza treptat faina ramasa pana vei obtine un aluat ferm. Acopera-l si lasa-l sa se odihneasca 15-20 minute.
5. Preincalzeste cuptorul la 190 grade Celsius.
6. Imparte aluatul in doua ca sa lucrezi mai usor, intinde-l si decupeaza-l cu o forma pentru biscuiti, sau il poti rula intr-un cilindru si il tai in felii cu un foarfece de bucatarie.
7. Pune biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introdu in cuptor pentru 10-15 min.
Nota: Daca ii vreti mai dulci puteti pune zahar dupa gust.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii