autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Biscuiti cu cascaval

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2010

Ingrediente
150 g faina de prajituri, 50 g unt, 50 g branza Cheddar, rasa, 50 ml lapte, unt pentru uns, rosii mici pentru ornat

Dificultate: Medie Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se pune faina intr-un bol. Apoi, cu degetele, se inglobeaza untul pana cand capata aspectul unor firimituri de paine.
2. Se adauga jumatate din cantitatea de branza. Se adauga laptele si se framanta pana cand pasta este omogena.
3. Se asaza aluatul pe o suprafata presarata cu faina si se formeaza o foaie rotunda cu diametrul de 15 cm. Se taie in patrate si se asaza pe tava de copt (sau se pot folosi cutite de biscuiti pentru biscuiti mai mici).
4. Se coace 15 minute la 180 grade Celsius / marcajul de gaz 4. Se lasa la racit, apoi se asaza pe un platou, ornandu-se cu rosii. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Biscuitii se rup in bucati mici intr-un vas incapator. Rahatul se taie bucatele mici si se fierbe

16 voturi    2 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Chec pufos cu nuci, stafide si rahat

Chec pufos cu nuci, stafide si rahat

Galbenusurile se presara cu putina sare si zahar vanilat, se mixeaza treptat cu uleiul dupa care

11 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Foarte bun!

Dificultate

Medie

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 150 g faina de prajituri
  • 50 g unt
  • 50 g branza Cheddar
  • rasa
  • 50 ml lapte
  • unt pentru uns
  • rosii mici pentru ornat

Raporteaza reteta

ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Placintele toamnei cu prune bistritene