Biscuiti cu cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 150 g faina de prajituri
  • 50 g unt
  • 50 g branza Cheddar, rasa
  • 50 ml lapte
  • unt pentru uns
  • rosii mici pentru ornat

Mod de preparare

1. Se pune faina intr-un bol. Apoi, cu degetele, se inglobeaza untul pana cand capata aspectul unor firimituri de paine.

2. Se adauga jumatate din cantitatea de branza. Se adauga laptele si se framanta pana cand pasta este omogena.

3. Se asaza aluatul pe o suprafata presarata cu faina si se formeaza o foaie rotunda cu diametrul de 15 cm. Se taie in patrate si se asaza pe tava de copt (sau se pot folosi cutite de biscuiti pentru biscuiti mai mici).

4. Se coace 15 minute la 180 grade Celsius / marcajul de gaz 4. Se lasa la racit, apoi se asaza pe un platou, ornandu-se cu rosii. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise