autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Biscuiti cu cascaval

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2010

Ingrediente
150 g faina de prajituri, 50 g unt, 50 g branza Cheddar, rasa, 50 ml lapte, unt pentru uns, rosii mici pentru ornat

Dificultate: Medie Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se pune faina intr-un bol. Apoi, cu degetele, se inglobeaza untul pana cand capata aspectul unor firimituri de paine.
2. Se adauga jumatate din cantitatea de branza. Se adauga laptele si se framanta pana cand pasta este omogena.
3. Se asaza aluatul pe o suprafata presarata cu faina si se formeaza o foaie rotunda cu diametrul de 15 cm. Se taie in patrate si se asaza pe tava de copt (sau se pot folosi cutite de biscuiti pentru biscuiti mai mici).
4. Se coace 15 minute la 180 grade Celsius / marcajul de gaz 4. Se lasa la racit, apoi se asaza pe un platou, ornandu-se cu rosii. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite cu branza si stafide

Clatite cu branza si stafide

Pentru compozitie: Se bat ouale spuma se adauga laptele,un varf de sare, esenta de rom,uleiul

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Bilute cu visine

Bilute cu visine

Punem visinile din visinata la scurs, si pregatim bilutele. Apa cu zaharul si cu untul se pun

1 vot    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Foarte bun!

Dificultate

Medie

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 150 g faina de prajituri
  • 50 g unt
  • 50 g branza Cheddar
  • rasa
  • 50 ml lapte
  • unt pentru uns
  • rosii mici pentru ornat

Raporteaza reteta

ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu mere fara aluat - De post