Biscuiti cu ciocolata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti cu ciocolata

Ingrediente

  • 80 gr unt, moale
  • 100 gr zahar brun
  • 2 galbenusuri
  • 220 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 30 gr pudra de cacao
  • 100 gr iaurt
  • 24 cubulete de ciocolata cu lapte

Mod de preparare

Tapeteaza o tava cu foaie de copt.Bate untul cu zaharul.Adauga galbenusurile si amesteca.Adauga faina, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si pudra de cacao si amesteca.Adauga iaurtul si amesteca pana la omogenizare.Da aluatul la rece 15 minute.

Intre timp incalzeste cuptorul la 190⁰C.Ruleaza aluatul pe o suprafata pudrata cu faina.Taie din el 24 cercuri de 5 cm si 24 cercuri de 6 cm diametru.Aseaza cate un cub de ciocolata pe fiecare dintre cele 24 de cercuri de 5 cm diametru.Apoi acopera aceste cercuri cu cele de 6 cm diametru, apasandu-le usor astfel incat ciocolata sa fie inchisa in biscuit.

Aseaza biscuitii in tava si coace-i 10-15 minute.Serveste-i calzi sau reci.Tapeteaza o tava cu foaie de copt.Bate untul cu zaharul.Adauga galbenusurile si amesteca.Adauga faina, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si pudra de cacao si amesteca.Adauga iaurtul si amesteca pana la omogenizare.Da aluatul la rece 15 minute.

Intre timp incalzeste cuptorul la 190⁰C.Ruleaza aluatul pe o suprafata pudrata cu faina.Taie din el 24 cercuri de 5 cm si 24 cercuri de 6 cm diametru.Aseaza cate un cub de ciocolata pe fiecare dintre cele 24 de cercuri de 5 cm diametru.Apoi acopera aceste cercuri cu cele de 6 cm diametru, apasandu-le usor astfel incat ciocolata sa fie inchisa in biscuit.

Aseaza biscuitii in tava si coace-i 10-15 minute.Serveste-i calzi sau reci.

http://lauradfood.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise