Tapeteaza o tava cu foaie de copt.Bate untul cu zaharul.Adauga galbenusurile si amesteca.Adauga faina, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si pudra de cacao si amesteca.Adauga iaurtul si amesteca pana la omogenizare.Da aluatul la rece 15 minute.
Intre timp incalzeste cuptorul la 190⁰C.Ruleaza aluatul pe o suprafata pudrata cu faina.Taie din el 24 cercuri de 5 cm si 24 cercuri de 6 cm diametru.Aseaza cate un cub de ciocolata pe fiecare dintre cele 24 de cercuri de 5 cm diametru.Apoi acopera aceste cercuri cu cele de 6 cm diametru, apasandu-le usor astfel incat ciocolata sa fie inchisa in biscuit.
Aseaza biscuitii in tava si coace-i 10-15 minute.Serveste-i calzi sau reci.Tapeteaza o tava cu foaie de copt.Bate untul cu zaharul.Adauga galbenusurile si amesteca.Adauga faina, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si pudra de cacao si amesteca.Adauga iaurtul si amesteca pana la omogenizare.Da aluatul la rece 15 minute.
Intre timp incalzeste cuptorul la 190⁰C.Ruleaza aluatul pe o suprafata pudrata cu faina.Taie din el 24 cercuri de 5 cm si 24 cercuri de 6 cm diametru.Aseaza cate un cub de ciocolata pe fiecare dintre cele 24 de cercuri de 5 cm diametru.Apoi acopera aceste cercuri cu cele de 6 cm diametru, apasandu-le usor astfel incat ciocolata sa fie inchisa in biscuit.
Aseaza biscuitii in tava si coace-i 10-15 minute.Serveste-i calzi sau reci.
http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii