autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Biscuiti cu ciocolata

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru cca 35 de bucati): unt pentru uns tavile, , 75 g unt, , 75 g zahar, , 75 g zahar brun, esenta de vanilie, , 1 ou batut, , 125 g faina, , 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu, , 75 g samburi de nuca taiati (ceva mai mare), , 75 g ciocolata amaruie, taiata bucatele.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 190gr. si se ung 2-3 tavi.
Se pune untul intr-un castron, se freaca spuma, se adauga zaharul, putin cate putin, si pe urma esenta de vanilie si oul, amestecand intruna (incet).
Se incorporeaza faina si bicarbonatul (cernute), samburii de nuca si ciocolata.
Se ia cate putin din aluat si se formeaza - direct pe tava - gramajoare (o gramajoara = 2 lingurite cu aluat), lasand intre ele un spatiu de 2 cm. Se dau biscuitii la cuptor, se coc 10-12 minute, pana ce se rumenesc usor si se intaresc, si se lasa sa se raceasca pe un gratar. Biscuitii se pot pune in cutii de plastic si se pot congela.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Torta de ciocolata cu biscuiti

Torta de ciocolata cu biscuiti

Se pregateste o tava de 30*25 sau un pyrex. Se incalzeste un pahar cu lapte putin si se adauga 2

14 voturi    3 comentarii
50 min
Torturi
Biscuiti cu mac si ciocolata alba

Biscuiti cu mac si ciocolata alba

Untul moale il amestecam cu indulcitorul si adaugam pe rand cate un ou , sarea, coaja razuita de

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru cca 35 de bucati): unt pentru uns tavile
  • 75 g unt
  • 75 g zahar
  • 75 g zahar brun
  • esenta de vanilie
  • 1 ou batut
  • 125 g faina
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 75 g samburi de nuca taiati (ceva mai mare)
  • 75 g ciocolata amaruie
  • taiata bucatele.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata burlacului cu afine, zmeura si limoncello