Pornim cuptorul.
Pornim cuptorul la 180 grade si il lasam sa se incalzeasca bine.
Untul il batem impreuna cu zaharul si sarea pana cand se face ca si o crema si nu se mai simte zaharul. Se adauga ouale unul cate unul.
Pe rand punem in compozitie sucul de clementine (aprox 70ml ) faina, cacao, praful de copt si omogenizam. Trebuie sa avem un aluat moale dar pe care s ail putem modela.
La final adaugam nucile si migdalele ( eu le-am prajit putin inainte) taiate grosier si stafidele. Incorporam.
Pe o tava de copt punem hartie de copt cerata si formam din aluatul obtinut un sul cu diametru de 8 cm, aproximativ.
Punem tava in cuptorul incins si coacem la 180 grade C, pentru aproximativ 25 minute .
Dupa scurgerea timpului, scoatem tava din cuptor si lasam la racit pentru 10 minute.
Cu un cutit zimtat care taie bine, taiem biscuitii in fasii cam de 1 cm grosime si ii asezam din nou pe tava. Ii dam din nou la cuptorul incins la 180 grade C, pentru inca 5-10 minute.
Biscuitii vor fi crocanti la exterior si usor umezi in interior.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii