Mod de preparare:
Amestecati mierea, laptele, zaharul si uleiul intr-un vas pana ce se omogenizeaza putin apoi adaugati faina cu praful de copt, fulgii de ovaz, stafidele, praful de sare si amestecati pana ce obtineti un aluat lipicios.
Umeziti-va mainile usor si formati bile de marimea unei nuci, aplatizati biscuitii peste fulgii de ovaz ramasi si asezatii intr-o tava tapetata cu hartie de copt
Coaceti biscuitii la foc mediu pentru 20 de minute sau pana ce devin usor aurii.
Cand biscuitii sunt gata scoateti tava din cuptor si serviti imediat ce s-au racit putin :) stiu ca este greu sa asteptati dar merita asteptarea.
POFTA BUNA!!!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii