Biscuiti Cu Fulgi De Ovaz

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti Cu Fulgi De Ovaz

Ingrediente

  • - 225 g faina
  • - 100 g fulgi de ovaz
  • - 100 g zahar brun
  • - 100 ml lapte
  • - 50 g ulei
  • -50 g miere
  • - 50 g stafide
  • - o lingurita praf de copt
  • - o mana de fulgi de ovaz pentru decor
  • - un praf de sare

Mod de preparare

Mod de preparare:

Amestecati mierea, laptele, zaharul si uleiul intr-un vas pana ce se omogenizeaza putin apoi adaugati faina cu praful de copt, fulgii de ovaz, stafidele, praful de sare si amestecati pana ce obtineti un aluat lipicios.

Umeziti-va mainile usor si formati bile de marimea unei nuci, aplatizati biscuitii peste fulgii de ovaz ramasi si asezatii intr-o tava tapetata cu hartie de copt

Coaceti biscuitii la foc mediu pentru 20 de minute sau pana ce devin usor aurii.

Cand biscuitii sunt gata scoateti tava din cuptor si serviti imediat ce s-au racit putin :) stiu ca este greu sa asteptati dar merita asteptarea.

POFTA BUNA!!!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor