autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

biscuiti cu gem

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Ingrediente
125 g zahar,125 g unt, g faina,60ml vin, lingurita coaja rasa de portocale,100 g gem caise.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Zaharul se amesteca cu untul ,vinu,un varf de cutit de sare,coaja de portocale si faina.Se framanta un aluat care se intinde pe planseta intr-o foaie si se taie forme de biscuiti.Se pun intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina se se coc la foc potrivit.Dupa cesau racit se unesc doi cate doi cu gem .
Daca ti-a placut reteta noastra "biscuiti cu gem" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu gem de mere si biscuiti

Prajitura cu gem de mere si biscuiti

Se zdrobesc biscutii si se asaza pe fundul tavii, se pune gemul de mere peste biscuiti. Se separa

1 vot    0 comentarii
45 min
Prajituri
Tarta cu cirese si cacao

Tarta cu cirese si cacao

Fiindca am cumparat pentru tortul aniversar mai multe cirese decat era cazul, am ramas cu un surplus

19 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 125 g zahar,125 g unt, g faina,60ml vin, lingurita coaja rasa de portocale,100 g gem caise.

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Prajitura de branza de vaci fara aluat