Untul moale il amestecam cu indulcitorul si adaugam pe rand cate un ou , sarea, coaja razuita de lamaie ,macul ,parful de copt si faina . Faina nu o puneti pe toata o data ci numai jumate . Omogenizati si adaugati apoi restul de faina . Cantitatea de faina poate sa difere putin in functie de marimea oualor .
Aluatul il indindem cu sucitorul pe masa de lucru ,dar nu mai gros de 1-2 cm . Taiem cu forma dorita biscuitii si ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie. Dam tava la cuptorul incins la 180 grade pentru 10-15 minute .
Pana se cos si racesc biscuitii pregatim ciocolata . Ciocolata o rupem bucati si o topim pe foc mic impreuna cu laptele . Cand este topita adaugam extrasul de vanilie si omogenizam .
Cand sunt reci biscuitii in impartim in jumate si cu ajutorul unui pos punem ciocolata calduta pe ei. Apoi unim cate doi .
Decoratii cum doriti .
Se pastreaza in cutii metalice .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii