Intr-o craticioara topim untul si il lasam la racit. Adaugam oul usor batut si laptele.
Separat amestecam faina, semintele, condimentele si sarea. Incorporam amestecul de unt si framantam usor aluatul.
Il intindem intr-o foaie subtire (de grosimea unei clatite) si il taiem dupa plac. Se coc la 170 de grade timp de 10 minute.
Serviti cu diverde dip-uri (http://www.myfancycake.com/2012/06/dip-in-mix.html).



Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...
Varza a la Cluj
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii