Biscuiti cu mac si susan

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Biscuiti cu mac si susan

Ingrediente

  • 500 gr faina tip 550
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 2 linguri seminte mac
  • 2 linguri seminte susan
  • 1/2 lingurita chilli (dupa gust)
  • 1 ou mic
  • 100 ml lapte
  • 250 gr unt

Mod de preparare

Intr-o craticioara topim untul si il lasam la racit. Adaugam oul usor batut si laptele.

Separat amestecam faina, semintele, condimentele si sarea. Incorporam amestecul de unt si framantam usor aluatul.

Il intindem intr-o foaie subtire (de grosimea unei clatite) si il taiem dupa plac. Se coc la 170 de grade timp de 10 minute.

Serviti cu diverde dip-uri (http://www.myfancycake.com/2012/06/dip-in-mix.html).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise