Intr-o craticioara topim untul si il lasam la racit. Adaugam oul usor batut si laptele.
Separat amestecam faina, semintele, condimentele si sarea. Incorporam amestecul de unt si framantam usor aluatul.
Il intindem intr-o foaie subtire (de grosimea unei clatite) si il taiem dupa plac. Se coc la 170 de grade timp de 10 minute.
Serviti cu diverde dip-uri (http://www.myfancycake.com/2012/06/dip-in-mix.html).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii