Incalzesti usor untul, apoi il amesteci cu smantana, mierea, sarea, amoniacul si ouale batute. Adaugi faina si framanti un aluat potrivit de moale.
Il acoperi si il lasi sa stea o jumatate de ora. Intinzi o foaie mai subtire, pe care o tai in forme de biscuiti cu un cutit uns cu ulei. Asezi biscuitii intr-o tava unsa si pudrata cu faina si ii dai la cuptor, la foc mic, pana cand se coc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii