Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana se topeste apoi se pune margarina,nuca, faina si esentele.
Se framanta bine apoi se intinde si se face formele dorite.
Se pun intr-o tava si se dau la cuptor.(se coc repede;atentie mare!!!)
Dupa ce se racesc se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta Buna!!!:)
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii