Zaharul se amesteca cu laptele si se incalzeste pana la punctul de fierbere.Se adauga orezul spalat in cateva ape si din momontul in care da in clocot,se fierbe la foc mic 15min.Se indeparteaza de pe foc si se adauga cateva picaturi de esenta de lamaie.Se lasa sa se raceasca putin.Se pregatesc 4 forme de briose mai mari.(daca sunt de silicon cu atat mai bine)Se pune ca baza un biscuite,un strat de orez,se preseaza cu alt biscuite,alt strat de orez,inca un biscuite si inca un strat de orez.Se preseaza usor orezul de la suprafata si se dau la frigider pentru 1,2 ore.Se intorc cu biscuitele de la baza in sus si se orneaza cu frisca.Se pregateste un pezmet din cei 5 bisciti ramasi,se amesteca cu un praf de scortisoara,si se serveste alaturi de orez.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii