Zaharul se amesteca cu laptele si se incalzeste pana la punctul de fierbere.Se adauga orezul spalat in cateva ape si din momontul in care da in clocot,se fierbe la foc mic 15min.Se indeparteaza de pe foc si se adauga cateva picaturi de esenta de lamaie.Se lasa sa se raceasca putin.Se pregatesc 4 forme de briose mai mari.(daca sunt de silicon cu atat mai bine)Se pune ca baza un biscuite,un strat de orez,se preseaza cu alt biscuite,alt strat de orez,inca un biscuite si inca un strat de orez.Se preseaza usor orezul de la suprafata si se dau la frigider pentru 1,2 ore.Se intorc cu biscuitele de la baza in sus si se orneaza cu frisca.Se pregateste un pezmet din cei 5 bisciti ramasi,se amesteca cu un praf de scortisoara,si se serveste alaturi de orez.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii