Intr-un bol punem margarina cu zaharul si le amestecam cu mana pana obtinem o pasta.
Incorporam sucul si coaja de portocala, apoi mierea, zaharul cu pastai de vanilie si esenta de migdale.
Faina o cernem, o amestecam cu praful de copt si o incorporam treptat peste crema de margarina.
Amestecam cu mana pana vom obtine un aluat molicel si putin lipicios, deci nu va fi un aluat tare.
Il lasam 15 minute la odihnit, dar nu la frigider ci la temperatura camerei.
Pregatim niste forme din silicon, rupem bucatele de aluat si cu degetele le presam in forme. Nu facem biscuitii prea subtirii ca sa nu fie prea crocanti dupa ce ii coacem.
Daca nu aveti forme puteti pune gramajoare intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Formele de silicon le asezam pe o tava de aragaz si le introducem in cuptorul incins.
Lasam biscuitii pana devin usor aurii, cam 12-15 minute.
Cand sunt gata ii scoatem din cuptor, ii lasam sa se racoreasca apoi ii scoatem din forme.
Ii decoram cum dorim si ii servim. Din aceasta compozitie mi-au iesit 18 biscuiti aromati si deliciosi!
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii