Ingrediente
150 gr stafide, 200 ml apa fierbinte, 400 gr faina, 150 gr zahar pudra, 1 plic praf de copt, ¼ lingurita bicarbonat, 1 lingurita scortisoara macinata, 150 gr unt, 250 ml lapte + 2 linguri pentru uns, 1 lingurita esenta de rom
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
4 voturi
Mod de preparare
Intr-un vas, aemsteca faina, zaharul, praful de copt, bicarbonatul si scortisoara.Adauga untul si amesteca pana cand se formeaza un aluat sfaramicios.Adauga 250 ml lapte si esenta de rom si amesteca pana la omogenizare.Inglobeaza in aluat si stafidele.
Formeaza din aluat 16 biscuiti, luand cu o lingurita din el si punand pe tava bilute de aluat.Unge biscuitii cu 2 linguri lapte ramas si da-i la copt 15-20 minute pana cand s-au rumenit.
http://lauradfood.blogspot.com/
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010
Mmm ce gustoase trebuie sa fie!!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010
Imi plac tare mult...Si eu pregatesc ceva asemanator...