Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Inmoaie stafidele in pa fierbinte timp de 10 minute apoi scurge-le bine.
Intr-un vas, aemsteca faina, zaharul, praful de copt, bicarbonatul si scortisoara.Adauga untul si amesteca pana cand se formeaza un aluat sfaramicios.Adauga 250 ml lapte si esenta de rom si amesteca pana la omogenizare.Inglobeaza in aluat si stafidele.
Formeaza din aluat 16 biscuiti, luand cu o lingurita din el si punand pe tava bilute de aluat.Unge biscuitii cu 2 linguri lapte ramas si da-i la copt 15-20 minute pana cand s-au rumenit.
http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii