Biscuiti cu unt glazurati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Biscuiti cu unt glazurati

Ingrediente

  • 230 gr.unt de 82% grasime;
  • 1 ou;
  • 180 gr.zahar pudra;
  • 1 praf de copt;
  • 430 gr.faina alba;
  • zeama de lamaie/esente;

Mod de preparare

1.Se mixeaza untul cu zaharul pudra.

2.Cand se spumeaza se adauga oul care e la temperatura camerei.

3.Se adauga zeama de lamaie sau esenta dupa preferinta.

4.La final se adauga faina si praful de coc si se framanta usor.

5.De obicei,eu nu pun aluatul la frigider.Asa ca se intinde o foaie pe blatul de lucru si se decupeaza diverse figurine.Tava se introduce la cuptor pentru 15 minute la foc potrivit.

Se pot decora cu royal icing sau cu pasta de zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise