Intr-un castron, punem untul moale, un praf de sare si zaharul. Amestecam bine cu un tel, apoi adaugam ouale. Amestecam in continuare si adaugam coaja rasa de portocala, cuisoarele macinate si merisoarele. Amestecam fulgii de ovaz cu faina si punem pentru compozitia de unt cu oua. De aici incepem sa amestecam cu o spatula, apoi framantam un pic cu mana.
Punem aluatul pe un blat de lucru infainat si intindem o foaie. Presaram un pic de zahar brut si apoi nivelam cu sucitorul. Decupam cu forma biscuiti.
Pornim cuptorul si pregatim o tava cu hartie de copt. Asezam biscuitii in tava (daca vreti ii puteti intepa cu o furculita) si apoi ii bagam in cuptor, la copt, la foc mediu, aproximativ 15 minute. Se vor rumeni frumos.
II scoatem si ii lasam la racit pe un gratar. Eu am umplut cativa cu crema nutella si unt de biscuiti.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii