Intr-un castron, punem untul moale, un praf de sare si zaharul. Amestecam bine cu un tel, apoi adaugam ouale. Amestecam in continuare si adaugam coaja rasa de portocala, cuisoarele macinate si merisoarele. Amestecam fulgii de ovaz cu faina si punem pentru compozitia de unt cu oua. De aici incepem sa amestecam cu o spatula, apoi framantam un pic cu mana.
Punem aluatul pe un blat de lucru infainat si intindem o foaie. Presaram un pic de zahar brut si apoi nivelam cu sucitorul. Decupam cu forma biscuiti.
Pornim cuptorul si pregatim o tava cu hartie de copt. Asezam biscuitii in tava (daca vreti ii puteti intepa cu o furculita) si apoi ii bagam in cuptor, la copt, la foc mediu, aproximativ 15 minute. Se vor rumeni frumos.
II scoatem si ii lasam la racit pe un gratar. Eu am umplut cativa cu crema nutella si unt de biscuiti.
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii