Biscuiti cu unt

Se bate untul pana devine cremos.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti cu unt

Ingrediente

  • - 200 g unt gras la temperatura camerei
  • - 60 g zahăr pudră
  • - 1 plic zahăr vanilat
  • - 1 linguriță esență sau extract de vanilie
  • - 260 g făină
  • - 1/2 linguriță sare

Mod de preparare

Se bate untul până devine cremos, apoi se adaugă zahărul și vanilia și se mai bate 2 minute.

Se amestecă făina cu sarea, apoi se adaugă peste unt și se încorporează.

Aluatul obținut se acoperă cu folie alimentară și se refrigerează 1 oră.

După ce a stat la rece, modelați aluatul pe blatul de lucru tapetat cu făină, într-o foaie de grosimea de 5 mm.

Tăiați aluatul în ce formă doriți și coaceți timp de 10 minute.

Decorați după bunul plac.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa

Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa

Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...

Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Ficatei de pui cu ceapa verde si rosii cherry in unt

Ficatei de pui cu ceapa verde si rosii cherry in unt

Ficatei de pui cu ceapa verde si rosii cherry in unt
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise