Delicioase la cafea sau ceai, iau foarte putin timp de pregãtire, încercati:)
1) Porneste cuptorul la 180ºC si unge cu unt o foaie de hârtie vegetalã.
2) Bate untul cu zahãrul spumã, adaugã fãina,cacao, migdalele si amestecã bine sã iasã o pastã cremoasã.
3) Cu mâinile umede fã 16 bilute si pune-le peste hârtia unsã, lãsând spatiu între ele.
4) Presioneazã fecare bilutã cu o furculitã trecutã prin apã.
5) Dã la cuptor circa de 20 min, reci se pudreazã cu zahãr si cacao. Dacã faceti mai multe, se pot pãstra în cutie :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii