Delicioase la cafea sau ceai, iau foarte putin timp de pregãtire, încercati:)
1) Porneste cuptorul la 180ºC si unge cu unt o foaie de hârtie vegetalã.
2) Bate untul cu zahãrul spumã, adaugã fãina,cacao, migdalele si amestecã bine sã iasã o pastã cremoasã.
3) Cu mâinile umede fã 16 bilute si pune-le peste hârtia unsã, lãsând spatiu între ele.
4) Presioneazã fecare bilutã cu o furculitã trecutã prin apã.
5) Dã la cuptor circa de 20 min, reci se pudreazã cu zahãr si cacao. Dacã faceti mai multe, se pot pãstra în cutie :)
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii