Ingrediente
Pentru 16 biscuiti:, , 100 gr unt, 50 gr zahãr, 125 gr fãinã, 15 gr cacao, 50 gr migdale tocate optional, cacao si zahãr pudrã
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
9 voturi
Mod de preparare
1) Porneste cuptorul la 180ºC si unge cu unt o foaie de hârtie vegetalã.
2) Bate untul cu zahãrul spumã, adaugã fãina,cacao, migdalele si amestecã bine sã iasã o pastã cremoasã.
3) Cu mâinile umede fã 16 bilute si pune-le peste hârtia unsã, lãsând spatiu între ele.
4) Presioneazã fecare bilutã cu o furculitã trecutã prin apã.
5) Dã la cuptor circa de 20 min, reci se pudreazã cu zahãr si cacao. Dacã faceti mai multe, se pot pãstra în cutie :)
www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2011
Ti-au iesit perfecti!
mihai (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2011
Faina reteta!*****
Lia Maria (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2011
Deliciosi !