autor:

Georgiana Cosac

» » , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri

Biscuiti de casa

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Ingrediente
12 linguri de lapte, 12 linguri de ulei, 12 linguri de zahar, 2 oua, 1 lingurita bicarbonat, mac, faina cat cuprinde.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

48 voturi

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu ouale, praful de copt, laptele si uleiul. Se imparte compozitia in doua parti. Intr-una am pus mac si pe cealalta am lasat-o simpla. Se adauga faina cat cuprinde. Se lasa intr-o folie de plastic cam 30 de minute la frigider. Se intinde o foaie groasa de 5 mm. Se decupeaza biscuitii cu forme diverse. Se unge cu ulei o tava, se aseaza biscuitii. Tava se da la cuptor pentru aproximativ 10 minute, la 180°C.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Biscuiti de casa

Biscuiti de casa

Puneti untul intr-o cratita si il topiti la foc mic. Intr-un bol puneti galbenusurile de ou,zaharul,coaja

20 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Biscuiti de casa

Biscuiti de casa

Untul se mixeaza cu zaharul vanilia si sarea bine dupa se adauga si oul mai mixati inca 2-3 min apoi

4 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Mi-aduce aminte de copilarie. Bunica mea imi facea asa si erau deliciosi.

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Buni biscuiti tai,am salvat reteta.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Foarte gustosi!

Dificultate

Redusa

Timp

2h

48 voturi

Ingrediente

  • 12 linguri de lapte
  • 12 linguri de ulei
  • 12 linguri de zahar
  • 2 oua
  • 1 lingurita bicarbonat
  • mac
  • faina cat cuprinde.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

128 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

218 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se ia de pe foc si se pune margarina

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Mi-aduce aminte de copilarie. Bunica mea imi facea asa si erau deliciosi.

Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Rulada cu gem de capsuni Rulada cu gem de capsuni

Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul, apoi se incorporeaza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu crema fina de branza si fructe Prajitura cu crema fina de branza si fructe

1.Se prepara primul blat mixand albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul,esenta se incorporeaza si galbenusurile zdrobite si frecate

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu alune si cafea