autor:

Georgiana Cosac

» » , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri

Biscuiti de casa

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Ingrediente
12 linguri de lapte, 12 linguri de ulei, 12 linguri de zahar, 2 oua, 1 lingurita bicarbonat, mac, faina cat cuprinde.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

50 voturi

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu ouale, praful de copt, laptele si uleiul. Se imparte compozitia in doua parti. Intr-una am pus mac si pe cealalta am lasat-o simpla. Se adauga faina cat cuprinde. Se lasa intr-o folie de plastic cam 30 de minute la frigider. Se intinde o foaie groasa de 5 mm. Se decupeaza biscuitii cu forme diverse. Se unge cu ulei o tava, se aseaza biscuitii. Tava se da la cuptor pentru aproximativ 10 minute, la 180°C.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Biscuiti de casa cu cacao

Biscuiti de casa cu cacao

Scoate ingredientele din frigider cu cel puțin o oră înainte, să ajungă la temperatura

2 voturi    1 comentariu
35 min
Retete de Craciun
Biscuiți de casă în formă de harta româniei

Biscuiți de casă în formă de harta româniei

Mod de preparare: Se unge tava cu grăsime și se tapetează cu hârtie de copt. Se preîncălzește

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Mi-aduce aminte de copilarie. Bunica mea imi facea asa si erau deliciosi.

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Buni biscuiti tai,am salvat reteta.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Foarte gustosi!

Dificultate

Redusa

Timp

2h

50 voturi

Ingrediente

  • 12 linguri de lapte
  • 12 linguri de ulei
  • 12 linguri de zahar
  • 2 oua
  • 1 lingurita bicarbonat
  • mac
  • faina cat cuprinde.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

218 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se ia de pe foc si se pune margarina

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Mi-aduce aminte de copilarie. Bunica mea imi facea asa si erau deliciosi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Eclere cu crema de vanilie Eclere cu crema de vanilie

Punem la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand da in clocot dam deoparte si punem toata faina si amestecam bine pana cand se omogenizeaza.

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu afine si lavanda Prajitura cu afine si lavanda

Se prepara blatul din albusurile batute cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc; se adauga galbenusul frecat un pic cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Dobos