Untul se mixeaza cu zaharul vanilia si sarea bine dupa se adauga si oul mai mixati inca 2-3 min apoi adaugati laptele si fainurile si praful de copt si incepeti sa framantati la mana o coca cit sa o puteti intinede pa masa de lucru sa lucrati cu ia.
Taiati patrate cu o rola zimtata daca aveti (eu nu am avut si am taiat cu cutit normal)si gauriti,eu am facut gauri cu un bat de frigaruie cu varfu dar daca voi aveti din aceia profesionista e si ai bine.
Ii dati la cuptorul bine incins avand grija sa nu se arda ca se coc foarte repede.
Va doresc pofta buna si va astept cu noi inpresi.
P.S mir la faina mia trebuit 500 si un pic asa ca daca vedeti ca mai e nevoie de faina mai adaugati o manuta.
Pofta buna va doresc!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii