1. Se curata si se taie cartofii in sferturi. Se ierb 12 minute pana cand se inmoaie. Se scurg si se lasa la racit timp de 5 minute.
2. Intre timp, se rade branza, avand grija la degete! Se curata si se toaca marunt patrunjelul si ceapa verde.
3. Se adauga 1 lingura de ulei in cratita si se caleste ceapa verde un minut, pana cand se inmoaie. Se adauga ceapa, branza si patrunjelul peste cartofi. Se paseaza amestecul cu furculita sau cu zdrobitorul de cartofi.
4. Se lasa la racit. Apoi, cu mana, se imparte amestecul in patru. Se formeaza mingiute din amestec si se turtesc.
5. Se incalzeste uleiul in cratita. Se prajesc mingiutele timp de 5 minute pe fiecare parte sau pana cand devin aurii.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii