1. Se curata si se taie cartofii in sferturi. Se ierb 12 minute pana cand se inmoaie. Se scurg si se lasa la racit timp de 5 minute.
2. Intre timp, se rade branza, avand grija la degete! Se curata si se toaca marunt patrunjelul si ceapa verde.
3. Se adauga 1 lingura de ulei in cratita si se caleste ceapa verde un minut, pana cand se inmoaie. Se adauga ceapa, branza si patrunjelul peste cartofi. Se paseaza amestecul cu furculita sau cu zdrobitorul de cartofi.
4. Se lasa la racit. Apoi, cu mana, se imparte amestecul in patru. Se formeaza mingiute din amestec si se turtesc.
5. Se incalzeste uleiul in cratita. Se prajesc mingiutele timp de 5 minute pe fiecare parte sau pana cand devin aurii.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii