Este f simplu.
Se amesteca totul f bine, in afara de ovaz si apa. Dupa ce totul este bine amestecat se pun fulgii de ovaz si se amesteca si ei dar fara sa se striveasca prea tare.
Apa se adauga dupa aceea daca este nevoie,pt a lega ingredentele impreuna(daca este prea uscat aluatul).
Compozitia de pus in tava nu trebuie sa fie lichida.
Se pun in cuptor cu lingura pt 20 minute la 350F (180C) sau 325F daca cuptorul e f bun.
Copii ii adora.
Sunt deliciosi.
Pofta buna.
PS. uita-ti un articol despre proprietatile ovazului pt copii si adulti
http://diversificare.ro/alimente/2012/06/fulgi-de-ovaz-integral-cei-mai-nutritivi-dintre-cereale/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii