Taiem marunt fructele uscate sau le mixam intr-un robot de bucatarie.Fulgii de ovaz ii mixam pana devin aproape ca o faina.Punem intr-u bol fructele, ovazul, laptele, margarina, putina sare si faina cat cuprinde, trebuie sa obtinem un aluat dens, tare, pe care putem sa il intindem cu sucitorul.Infasuram aluatul in folie de bucatarie si il punem la frigider timp de 30 de minute.
Incingem cuptorul la 180C.Punem aluatul pe o suprafata curata si il intindem de o grosime de 2mm.Taiem aluatu cu o forma de biscuiti sau cu un pahar si ii punem intr-o tava pin care am pus hartie de copt. Coacem biscuitii timp de 15-20 de minute.Scoatem tava din cuptor si ii lasam 5 minute in tava, dupa ce s-au racit ii punem intr-o cutie. Mi-au iesit 65 de biscuiti!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii