Biscuiti din branza cheddar

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti din branza cheddar

Ingrediente

  • 30g faina alba simpla
  • 2 linguri faina cu agent de crestere
  • 125g unt la temperatura camerei
  • 125g branza cheddar rasa
  • 2 linguri parmezan
  • Un praf de paprika
  • O lingura zeama lamaie
  • Un praf de sare

Mod de preparare

Puneti toate ingredientele in robot si mixati pana devine o coca. Daca nu aveti robot, amestecati faina, paprika si sarea intr-un bol. Taiati untul cubulete si frecati faina cu acesta pana se formeaza o textura de pesmet. Adaugati cheddar-ul si parmezan-ul si continuati sa amestecati pana formeaza o coca moale. Adaugati lamaia.

Formati un cilindru de 38cm lungime si infasurati-l in folie de plastic, dati la frigider pentru cel putin 3 ore. Luati coca din frigider si taiati felii de aproape un centimetru si coaceti la 170 grade intr-o tava cu hartie de copt, pentru 15 minute sau pana devin aurii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta

Limonada cu capsuni, lime si menta - o bautura delicioasa si revigoranta perfecta pentru zilele calduroase. Descopera reteta...

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta
Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi. Reteta bulgareasca de supa Tarator

Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi. Reteta bulgareasca de supa Tarator

Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi - reteta bulgareasca de supa Tarator. O reteta simpla si racoritoare, perfecta...

Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi. Reteta bulgareasca de supa Tarator
Prajitura usoara cu caise si zmeura

Prajitura usoara cu caise si zmeura

Se mixeaza albusurile cu 150 gr zahar si 6 linguri de apa.

Prajitura usoara cu caise si zmeura
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise