Topiti untul la flacara mica, adaugati malaiul, zaharul, galbenusurile, coaja de lamaie, putina sare si eventual o lingura de ulei pentru a obtine o compozitie fluida.
Cu ajutorul unui posh confectionati barete de 6/7 cm sau inele sau in forma de s, pe o tava unsa cu unt si presarata cu faina.
Puneti tava in cuptorul incalzit la 180 grade pentru circa 20/30 minute.
Cind scoateti biscuitii aveti grija sa nu-i rupeti, sunt ft friabili cind sunt calzi. Cind se racesc devin crocanti.
Se servesc cu vinuri dulci sau rosii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii