Se mixeaza untul cu zaharul.
Se adauga zaharul vanilat si faina, amestecam pana la omogenizare.
Se formeaza 10 bilute pe care le tavalim in fulgi de cocos si le punem in tava unsa cu unt cu distanta intre elede 3 cm , apasam cu degetul in fiecare biluta si punem in gaurica cate o visina.
Coacem la 180 de gr. C 15 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii