autor:

Anastasia

» » , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri

Biscuiti finete

Autor: Anastasia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anastasia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 ianuarie 2010

Ingrediente
110 gr. fulgi de cocos, 50 gr. unt moale la temperatura camerei, 40 gr. zahar, 60 gr. faina pentru clatite, 0,5 lingurita zahar vanilat, 10 visine confiate

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza untul cu zaharul.
Se adauga zaharul vanilat si faina, amestecam pana la omogenizare.
Se formeaza 10 bilute pe care le tavalim in fulgi de cocos si le punem in tava unsa cu unt cu distanta intre elede 3 cm , apasam cu degetul in fiecare biluta si punem in gaurica cate o visina.
Coacem la 180 de gr. C 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti finete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu piersici si crema de vanilie

Prajitura cu piersici si crema de vanilie

Dai biscuitii prin robot si-i amesteci cu untul sau margarina moale. Din aceasta compozitie modelezi

9 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Prajitura cu foaie sfaramata

Prajitura cu foaie sfaramata

Se amesteca bine untura cu margarina si 200 g zahar pina devine ca o spuma. Adaugam faina, cele

9 voturi    6 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Chiar ca sunt foarte fini. Felicitari!

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

    excelent arata si cred ca si gustul e deosebit!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

    Foarte frumos prezentata,felicitari.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

      Super, arata! Foarte buni!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 110 gr. fulgi de cocos
  • 50 gr. unt moale la temperatura camerei
  • 40 gr. zahar
  • 60 gr. faina pentru clatite
  • 0,5 lingurita zahar vanilat
  • 10 visine confiate

Raporteaza reteta

Retete
de Anastasia
Tort   Lapte de pasare

Tort Lapte de pasare

Diametrul tortului de 22 cm. Blatul: mixam ouale cu zaharul, adaugam faina cu praful de copt

17 voturi    19 comentarii
12h
Torturi
Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Se taie marunt carnea de porc si se pune intr-un vas cu volum aproxemativ de 2 litri se toarna 4~5

8 voturi    1 comentariu
30h
Mancaruri cu carne
Lapte condensat

Lapte condensat

Pentru lapte condensat laptele trebuie sa fie neaparat proaspat, ca sa nu sa se brinzeasca in procesul

2 voturi    1 comentariu
3h
Dulciuri diverse

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Chiar ca sunt foarte fini. Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Nuci