Ingrediente
 200 g ciocolată 50% cacao,  2 ouă,  100 g unt,  150 g zahăr,  200 g făină,  2 linguri cacao,  1 lingură praf de copt,  1 linguriță esență de rom,  un praf de sare
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
4 voturi
Mod de preparare
Separat, am mixat ouăle cu zahărul, romul, până am obținut o spumă. Apoi am adăugat amestecul de ciocolată și am amestecat bine.
Am amestecat ingredientele uscate – făina, praful de copt, cacaua și sarea și le-am cernut; apoi am început să le încorporez în ciocolată, mixând la viteză mică.
Am pregătit o tavă cu hârtie de copt, am pus câte o linguriță de aluat, lăsând spațiu de 4-5 centimetri, să aibă spațiu pentru a crește. Am copt biscuiții la foc mic, pentru aproximativ 10 minute.