Intai am topit ciocolata impreuna cu untul pe baie de aburi.
Întâi am topit ciocolata împreună cu untul pe baie de aburi, și am lăsat să se răcească puțin.
Separat, am mixat ouăle cu zahărul, romul, până am obținut o spumă. Apoi am adăugat amestecul de ciocolată și am amestecat bine.
Am amestecat ingredientele uscate – făina, praful de copt, cacaua și sarea și le-am cernut; apoi am început să le încorporez în ciocolată, mixând la viteză mică.
Am pregătit o tavă cu hârtie de copt, am pus câte o linguriță de aluat, lăsând spațiu de 4-5 centimetri, să aibă spațiu pentru a crește. Am copt biscuiții la foc mic, pentru aproximativ 10 minute.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii