autor:

vera

» » Dulciuri diverse

Biscuiti pufosi cu iaurt

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 noiembrie 2010

Ingrediente
300g faina, 1|2 plic de praf de copt, 120g zahar, 1 galbenus de ou, 125g iaurt normal, 100g unt, vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Untul moale il batem cu zaharul pana devine o crema,adaugam oul,amesctecam bine,
Separat amestecam faina cu praful de copt si vanilia,si le tinem deoparte;
In compozitia de unt incorporam,iaurtul,si amestecul de faina;
vom obtine o coca lipicioasa pe care o vom infasura in folie de plastic si-o vom tine in frigider timp de 30 minute;
Scoatem coca din frigider,si modelam mingiute mici pe care le vom aseza intr-o tava tapetata cu hartie si le vom coace 15 minute in cuptorul cald 180°C;
Sunt delicioase si merg minunat cu o cafeluta la micul dejun!
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti pufosi cu iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu pere grizate

Tarta cu pere grizate

Pentru aluat, asa cum v-am tot povestit, eu folosesc intotdeauna robotul de bucatarie dar aluatul

3 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Branza se mixeaza cu zaharul si oul, pana devine cremoasa.Se adauga faina, jumatate de plic praf

6 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    Sunt foarte buni cu ingredientele din reteta ,eu am incercat si varianta cu sare si susan in loc de zahar,au iesit foarte buni !

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2010

    Buni trebuie sa mai fie.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2010

    Imi place reteta. felicitari ! *****

    • Catalina

      Catalina (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2010

      O reteta super...

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2010

      Cred ca sunt foarte gustoase...felicitari...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2010

      Ce buni sunt!!!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2010

      Cred ca sunt o bunatate,este o idee grozava pentru micul dejun. Felicitari !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

17 voturi

Ingrediente

  • 300g faina
  • 1|2 plic de praf de copt
  • 120g zahar
  • 1 galbenus de ou
  • 125g iaurt normal
  • 100g unt
  • vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Sunt foarte buni cu ingredientele din reteta ,eu am incercat si varianta cu sare si susan in loc de zahar,au iesit foarte buni !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Rulouri cu scortisoara