autor:

vera

» » Dulciuri diverse

Biscuiti pufosi cu iaurt

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 noiembrie 2010

Ingrediente
300g faina, 1|2 plic de praf de copt, 120g zahar, 1 galbenus de ou, 125g iaurt normal, 100g unt, vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Untul moale il batem cu zaharul pana devine o crema,adaugam oul,amesctecam bine,
Separat amestecam faina cu praful de copt si vanilia,si le tinem deoparte;
In compozitia de unt incorporam,iaurtul,si amestecul de faina;
vom obtine o coca lipicioasa pe care o vom infasura in folie de plastic si-o vom tine in frigider timp de 30 minute;
Scoatem coca din frigider,si modelam mingiute mici pe care le vom aseza intr-o tava tapetata cu hartie si le vom coace 15 minute in cuptorul cald 180°C;
Sunt delicioase si merg minunat cu o cafeluta la micul dejun!
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti pufosi cu iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Biscuitii se rup in bucati mici intr-un vas incapator. Rahatul se taie bucatele mici si se fierbe

16 voturi    2 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Chec pufos cu nuci, stafide si rahat

Chec pufos cu nuci, stafide si rahat

Galbenusurile se presara cu putina sare si zahar vanilat, se mixeaza treptat cu uleiul dupa care

11 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    Sunt foarte buni cu ingredientele din reteta ,eu am incercat si varianta cu sare si susan in loc de zahar,au iesit foarte buni !

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2010

    Buni trebuie sa mai fie.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2010

    Imi place reteta. felicitari ! *****

    • Catalina

      Catalina (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2010

      O reteta super...

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2010

      Cred ca sunt foarte gustoase...felicitari...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2010

      Ce buni sunt!!!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2010

      Cred ca sunt o bunatate,este o idee grozava pentru micul dejun. Felicitari !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

  • 300g faina
  • 1|2 plic de praf de copt
  • 120g zahar
  • 1 galbenus de ou
  • 125g iaurt normal
  • 100g unt
  • vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Sunt foarte buni cu ingredientele din reteta ,eu am incercat si varianta cu sare si susan in loc de zahar,au iesit foarte buni !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Cozonac coronita