1. Se scoate ingehetata din congelator si se lasa putin sa se inmoaie, aprox.5-10 minute (doar daca inghetata e prea tare).
2. Se pune o lingura de inghetata pe un biscuit, iar deasupra se aseaza un alt biscuit.Se preseaza usor si se pune din nou la congelator pana este gata de servit.
3. Se pun alunele intr-o tava, se presara cu zahar si se prajesc in cuptorul incins la 200ᵒC timp de 10 minute.Dupa ce s-au racit se toaca.
4. Inainte de servire se da fiecare sandwich prin alune tocate si se stropeste cu sos de ciocolata.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii