Puneti untul la topit pe bain-marie. Frecati-l apoi cu zaharul si faina. Bateti albusurile spuma si incorporatile in pasta.Adaugati arome dupa cum doriti, dar sa nu fie esente lichide.Ungeti bine cu unt formite plate de biscuiti si turnati pasta pe fundul fiecaruia.Coaceti la foc bun (cca 180-200 gr C).
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii