Se amestecă unsoarea de porc, brânza rasă, chimenul.
Făina se amestecă bine cu drojdia cu 15 minute înainte. Se adaugă la prima compoziţie.
Se tapetează tava cu 2 coli de hârtie albă mai subţire, format A4.
Se dă prin maşina de tocat cu forma respectivă de biscuiţi şpriţaţi. Se pun în tavă şi se ung cu o pensulă, după ce am bătut bine ouăle.
Sunt foarte fragede!
Atenţie:
Nu se lasă deloc la dospit!
Se coc până devin aurii.
Aluatul se ţine la rece, e bine să nu fie cald în casă când lucraţi.
Ies mai multe tăvi, 4-5.
Puteţi încerca mai întâi cu jumătate din cantitate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii