Ingrediente
200 gr faina, 75 gr unt, 1 ou, 100 gr zahar, 1/2 lingurita bicarbonat, un praf de sare, 1 lingurita esenta de vanilie, coaja rasa de la o portocale, dropsuri
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
4 voturi
Mod de preparare
Framantam bine si mai adaugam cate o lingura de faina (daca este cazul) pentru a obtine un aluat nelipicios.
Lasam aluatul la frigider 1 ora.
Intindem o foaie groasa de 30 mm si decupam diverse forme. Eu am decupat ursuleti, braduti, inimoioare, stelute, fulgi de nea.
Punem dropsurile intr-o punga si le sfaramam cu ajutorul unui sucitor.
Umplem mijlocul biscuitilor cu praf magic de dropsuri.
Coacem fursecurile la 170 grade Celsius timp de 10 - 12 minute.
Le lasam la racit in tava apoi le mutam pe un platou.
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2012
Foarte apetisanti!*****
Gabri...Ela (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2012
Arata ca din poveste! Trebuie sa incerc si eu.