Avem nevoie de masina de macinat carne si de dispozitivul special pentru a le putea da forma.
Din ingredientele de mai sus (fara zaharul praf) framantam o coca cam 20’( trebue sa fie mai tare) dupa care o punem intr-o folie si o lasam la rece pt. 1 ora.
Prindem masina de macinat la masa, indepartam sita si cutitul si montam dispozitivul pt biscuiti.
Tapetam cu hartie de copt, doua tavi mari de aragaz si aprindem cuptorul.
Luam cate o bucata din aluat pe care o punem in masina si macinam formand biscuitii pe care ii asezam in tava cu putina distanta intre ei.
Dam tava la copt pt 20’ timp in care umplem a doua tava.
Scoatem biscuitii copti, ii dam imediat prin zahar pudra si-i putem servi dar, sunt mult mai gustosi (sfaramiciosi) dupa doua,trei zile.
Intr-o cutie cu capac se pot pastra si 30zile in camara.
Se servesc cu ceai, cacao sau lapte, la micul dejun.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii