Cei mai indragiti biscotti facuti de mine, moi si deliciosi. Nu lasati foarte mult la cuptor doar atat cat sa nu ramana aluat pe scobitoare. Daca va plac mai crocanti atunci ii puteti lasa peste 10 minute.
Ouale se mixeaza cu zaharul, esentele si coaja de portocale. Se adauga untul topit si racit si se omogenizeaza. Se pune crema finetti (care a fost tinuta la temperatura camerei) si se mixeaza iarasi. Separat se amesteca faina cu praful de copt si cacaoa. Se adauga treptat din ingredientele uscate la oua si se amesteca bine pana se formeaza un aluat moale si pufos. Aluatul se pune in folie alimentara si se da la rece pentru 40 de minute. Se fac bilute sau se taie aluatul cu forme si se dau la cuptor pentru 8-10 minute si nu mai mult, atat cat sa treaca testul cu scobitoarea. Biscuititi trebuie sa fie moi si nu tari sau crocanti. Puteti sa-i umpleti cu finetti la mijloc, sa-i glazurati cu ciocolata sau sa-i lasati simpli. O parte i-am umplut la mijloc cu ciocolata si farami de nuca si pe altii i-am decorat.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii