Cei mai indragiti biscotti facuti de mine, moi si deliciosi. Nu lasati foarte mult la cuptor doar atat cat sa nu ramana aluat pe scobitoare. Daca va plac mai crocanti atunci ii puteti lasa peste 10 minute.
Ouale se mixeaza cu zaharul, esentele si coaja de portocale. Se adauga untul topit si racit si se omogenizeaza. Se pune crema finetti (care a fost tinuta la temperatura camerei) si se mixeaza iarasi. Separat se amesteca faina cu praful de copt si cacaoa. Se adauga treptat din ingredientele uscate la oua si se amesteca bine pana se formeaza un aluat moale si pufos. Aluatul se pune in folie alimentara si se da la rece pentru 40 de minute. Se fac bilute sau se taie aluatul cu forme si se dau la cuptor pentru 8-10 minute si nu mai mult, atat cat sa treaca testul cu scobitoarea. Biscuititi trebuie sa fie moi si nu tari sau crocanti. Puteti sa-i umpleti cu finetti la mijloc, sa-i glazurati cu ciocolata sau sa-i lasati simpli. O parte i-am umplut la mijloc cu ciocolata si farami de nuca si pe altii i-am decorat.
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii