Intr-o cratita se amesteca nautul cu apa si cu sarea pina devine un aluat moale.
Cind aluatul este gata se incinge uleiul si se trece aluatul printr-o razatoare cu gauri mari sau se picura bucatele mici cu lingura sau prin lingura cu gauri mari.
Se lasa putin la prajit si se scoate pe hirtie absorbanta.
Se poate pastra intr-o cutie inchisa ermetic.
Este gustos ca aperitiv cu bere rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii