autor:

kok miori

» » Aperitive

Bisli indian sarat

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 19 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 19 aprilie 2009

Ingrediente
1kg de naut macinat, 350 ml apa, 1lingura de sare, 11/2 ulei (pentru a praji bisli in ulei incins-baie de ulei)

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita se amesteca nautul cu apa si cu sarea pina devine un aluat moale.
Cind aluatul este gata se incinge uleiul si se trece aluatul printr-o razatoare cu gauri mari sau se picura bucatele mici cu lingura sau prin lingura cu gauri mari.
Se lasa putin la prajit si se scoate pe hirtie absorbanta.
Se poate pastra intr-o cutie inchisa ermetic.
Este gustos ca aperitiv cu bere rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bisli indian sarat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulada aperitiv

Rulada aperitiv

Legumele se fierb,apoi după ce se răcesc se taie cubulețe. Merele se curăță de coajă,se taie

4 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive
Tarta cu ceapa

Tarta cu ceapa

Intr-o cana amestecam drojdia cu zaharul si o lingurita de faina, adaugam 100 ml apa calduta si lasam

5 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Pare interesanta !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    interesanta reteta. Am sa fac si eu in post

Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 1kg de naut macinat
  • 350 ml apa
  • 1lingura de sare
  • 11/2 ulei (pentru a praji bisli in ulei incins-baie de ulei)

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Pare interesanta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cartofi noi