autor:

kok miori

» » Aperitive

Bisli indian sarat

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 19 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 19 aprilie 2009

Ingrediente
1kg de naut macinat, 350 ml apa, 1lingura de sare, 11/2 ulei (pentru a praji bisli in ulei incins-baie de ulei)

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita se amesteca nautul cu apa si cu sarea pina devine un aluat moale.
Cind aluatul este gata se incinge uleiul si se trece aluatul printr-o razatoare cu gauri mari sau se picura bucatele mici cu lingura sau prin lingura cu gauri mari.
Se lasa putin la prajit si se scoate pe hirtie absorbanta.
Se poate pastra intr-o cutie inchisa ermetic.
Este gustos ca aperitiv cu bere rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bisli indian sarat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Polpettone de verdure

Polpettone de verdure

Cartofii si fasolea se dau prin masina de tocat(nu prin robotul de bucatarie);se amesteca cu ouale,cascaval

5 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive
Salata de telina si morcov

Salata de telina si morcov

Telina si morcovul se curata si se da pe razatoarea mica.Se adauga maioneza,sarea si zeama de lamaie

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Pare interesanta !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    interesanta reteta. Am sa fac si eu in post

Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 1kg de naut macinat
  • 350 ml apa
  • 1lingura de sare
  • 11/2 ulei (pentru a praji bisli in ulei incins-baie de ulei)

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Pare interesanta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Briose cu dovlecei si cherry galbene