Carnea se fierbe in apa cu sare , se indeparteaza spuma , se adauga morcovi, telina ,ceapa si piper boabe.
Carnea fiarta si legumle se scot din supa; carnea se taie in bucati , iar morocovii si telina se taie in cuburi.
Supa se strecoara si se foloseste la prepararea sosului , cu faina, galbenusuri de ou, untura , foi de dafin, sare si suc de lamaie. In sosul fiert se adauga bucatile de carne si se fierb impreuna cca 10-15 min. Cartofii fierti se amesteca cu legumele taiate si mazarea, dupa care se adauga unt topit deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii