autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

blanchet de vita cu mazare

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de vita, cartofi, morcovi, telina radacina, ceapa,, faina, oua, unt ,untura, patrunjel verde, lamaie, sare, piper, foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa cu sare , se indeparteaza spuma , se adauga morcovi, telina ,ceapa si piper boabe.
Carnea fiarta si legumle se scot din supa; carnea se taie in bucati , iar morocovii si telina se taie in cuburi.
Supa se strecoara si se foloseste la prepararea sosului , cu faina, galbenusuri de ou, untura , foi de dafin, sare si suc de lamaie. In sosul fiert se adauga bucatile de carne si se fierb impreuna cca 10-15 min. Cartofii fierti se amesteca cu legumele taiate si mazarea, dupa care se adauga unt topit deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "blanchet de vita cu mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Bacon umplut

Bacon umplut

Amestecam gouda, sare, piper, cuscus, ou si morcov ras. Punem aceasta compozitie la frigider pentru

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Crochete de cartofi

Crochete de cartofi

Daca nu aveti piure de cartofi asa cum am avut eu, atunci curatati cartofii si ii fierbetii in apa

24 voturi    16 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Mic dejun traditional - Manakish - zaatar