Carnea se fierbe in apa cu sare , se indeparteaza spuma , se adauga morcovi, telina ,ceapa si piper boabe.
Carnea fiarta si legumle se scot din supa; carnea se taie in bucati , iar morocovii si telina se taie in cuburi.
Supa se strecoara si se foloseste la prepararea sosului , cu faina, galbenusuri de ou, untura , foi de dafin, sare si suc de lamaie. In sosul fiert se adauga bucatile de carne si se fierb impreuna cca 10-15 min. Cartofii fierti se amesteca cu legumele taiate si mazarea, dupa care se adauga unt topit deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii