autor:

Anonim

» » Aperitive

blanchet de vita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de vita, cartofi, morcovi, telina radacina, ceapa,mazare, faina, oua, unt ,untura, patrunjel verde, lamaie, sare, piper, foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa cu sare , se indeparteaza spuma , se adauga morcovi, telina ,ceapa si piper boabe.
Carnea fiarta si legumle se scot din supa; carnea se taie in bucati , iar morocovii si telina se taie in cuburi.
Supa se strecoara si se foloseste la prepararea sosului , cu faina, galbenusuri de ou, untura , foi de dafin, sare si suc de lamaie. In sosul fiert se adauga bucatile de carne si se fierb impreuna cca 10-15 min. Cartofii fierti se amesteca cu legumele taiate si mazarea, dupa care se adauga unt topit deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "blanchet de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • cartofi
  • morcovi
  • telina radacina
  • ceapa,mazare
  • faina
  • oua
  • unt ,untura
  • patrunjel verde
  • lamaie
  • sare
  • piper
  • foi de dafin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chiftele de porc cu legume