autor:

Anonim

» » Aperitive

blanchet de vita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de vita, cartofi, morcovi, telina radacina, ceapa,, faina, oua, unt ,untura, patrunjel verde, lamaie, sare, piper, foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa cu sare , se indeparteaza spuma , se adauga morcovi, telina ,ceapa si piper boabe.
Carnea fiarta si legumle se scot din supa; carnea se taie in bucati , iar morocovii si telina se taie in cuburi.
Supa se strecoara si se foloseste la prepararea sosului , cu faina, galbenusuri de ou, untura , foi de dafin, sare si suc de lamaie. In sosul fiert se adauga bucatile de carne si se fierb impreuna cca 10-15 min. Cartofii fierti se amesteca cu legumele taiate si mazarea, dupa care se adauga unt topit deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "blanchet de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Mancare rece din curcan

Mancare rece din curcan

Ceapa tocata marunt o calesti usor in ulei. Carnea o rumenesti usor,uniform. Le asezi altenativ intr-un

6 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Creier pane

Creier pane

Creierul se pune la fiert in apa cu sare aproximativ 20-25 minute. Se pune la scurs, iar dupa ce

2 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Carnati ca la mama acasa