autor:

Anonim

» » Aperitive

Blanchet din carne de miel cu orez

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de miel, morcovi, patrunjel radacina, ceapa, faina, sare, orez, oua, malai

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa cu sare, se spumeaza, se adauga ceapa, morcovii, patrunjelul radacina si se fierb 30 min. Faina dizolvata cu 100 ml de supa de carne se adauga in 100 g de unt incalzit, se adauga 1,3 l de apa si se fierbe cca 30 min. Se retrage vasul de pe foc, se adauga galbenusurile, sucul de lamaie, carnea, sarea si se fierb impreuna cca 10 min. Orezul se inabusa in 50 g de unt, se adauga 700 ml de supa de carne si se fierbe la cuptor cca 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Blanchet din carne de miel cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Deliciu

Deliciu

Muschiul se fasoneaza, se taie in doua parti egale si se bat cu ciocanul de snitele ,subtire. Se

2 voturi    2 comentarii
35 min
Aperitive cu carne
Rulada de pui cu cascaval

Rulada de pui cu cascaval

Pieptul de pui se feliaza si se bate cu ciocanul de snitele.Se sareaza si se pipereaza. Asezam feliile

10 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv simplu (gustare rece)