autor:

Anonim

» » Aperitive

Blanchete de pui cu orez

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de pui, patrunjel radacina, ceapa, margarina, faina, lamaie, oua, morcovi, sare, pilaf simplu

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se fierbe in apa cu sare, se adauga ceapa, morcovii, patrunjel radacina si se fierb in continuare. Supa se strecoara. In 100 g de margarina rece se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, supa rezultata de la fierberea puilor, sare, galbenusul de ou, sucul de lamaie si se fierb cca 15 min., amestecand continuu
Daca ti-a placut reteta noastra "Blanchete de pui cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Racitura de porc

Racitura de porc

Picioarele,urechile,coada,capul se spala si se razuie foarte bine.Picioarele se pot taia in doua

23 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Chiftelute cu susan la cuptor

Chiftelute cu susan la cuptor

Feliile de franzela se inmoaie in apa si se storc, apoi adaugam la carne. Ceapa se curata si se da

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv cu branza si oua in cosulete de salata verde