autor:

Anonim

» » Aperitive

Blanchete de pui cu orez

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de pui, patrunjel radacina, ceapa, margarina, faina, lamaie, oua, morcovi, sare, pilaf simplu

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se fierbe in apa cu sare, se adauga ceapa, morcovii, patrunjel radacina si se fierb in continuare. Supa se strecoara. In 100 g de margarina rece se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, supa rezultata de la fierberea puilor, sare, galbenusul de ou, sucul de lamaie si se fierb cca 15 min., amestecand continuu
Daca ti-a placut reteta noastra "Blanchete de pui cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Quique Lorraine

Quique Lorraine

Aluatul: in faina se taie untul cit mai marunt se incorporeaza si oul, sarea, se adauga si laptele. Aluatul

4 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne
Aperitiv cu branza si oua in cosulete de salata verde

Aperitiv cu branza si oua in cosulete de salata verde

Spalati salata verde si rosia, curatati si spalati cepele. Puneti intr-un blender branza feta si

22 voturi    5 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Frigarui