Blat de biscuit fraged cu rom

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g faina
  • 175g unt
  • o linguritade rom-esenta
  • 175g zahar
  • 1 ou
  • un praf de sare

Mod de preparare

Spargeti oul intr-un castron, adaugati zaharul, sarea si romul si amestecati bine. Adaugati faina, apoi untul taiat bucatele. Framantati bine cu ambele maini. Ungeti bine cu unt o forma de tort, cu diametrul de 24 cm. Varsati pasta si neteziti suprafata cu grija. Coaceti la foc moale (cca 150 grade C).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise