Spargeti oul intr-un castron, adaugati zaharul, sarea si romul si amestecati bine. Adaugati faina, apoi untul taiat bucatele. Framantati bine cu ambele maini. Ungeti bine cu unt o forma de tort, cu diametrul de 24 cm. Varsati pasta si neteziti suprafata cu grija. Coaceti la foc moale (cca 150 grade C).
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii