1. Se cerne intr-un vas faina cu sarea.Se adauga ouale, untul/margarina topit(a) si 70 ml lapte si se amesteca.Se adauga drojdia dizolvata in 90 ml lapte cald (aprox. 10-15 minute) si se amesteca pana se obtine un aluat mai gros decat cel clasic de clatite.Se lasa aluatul sa se odihneasca 30 minute.
2. Se periaza tigaia cu unt/margarina si se incinge la foc potrivit.Se prajesc clatitele in tigaie, periind din cand in cand tigaia cu unt.Pentru o clatita se pun 2 linguri.
3. Se servesc calde cu miere, gem,Nutella, sau orice altceva doriti
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii