1. Se cerne intr-un vas faina cu sarea.Se adauga ouale, untul/margarina topit(a) si 70 ml lapte si se amesteca.Se adauga drojdia dizolvata in 90 ml lapte cald (aprox. 10-15 minute) si se amesteca pana se obtine un aluat mai gros decat cel clasic de clatite.Se lasa aluatul sa se odihneasca 30 minute.
2. Se periaza tigaia cu unt/margarina si se incinge la foc potrivit.Se prajesc clatitele in tigaie, periind din cand in cand tigaia cu unt.Pentru o clatita se pun 2 linguri.
3. Se servesc calde cu miere, gem,Nutella, sau orice altceva doriti
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii