autor:

Fara foto

» » Aperitive

Blini cu crema de branza si somon afumat

Autor: vio_dreams (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 31 iulie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio_dreams (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 31 iulie 2015

Ingrediente
120 g faina, 120 ml lapte, 2 oua, 5 g drojdie uscata, 50 g unt topit, 1/2 lingurita sare, 300 g branza proaspata, 50 g smantana, 100 g somon afumat, marar pentru decor

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Amestecam galbenusurile cu laptele si untul topit. Adaugam faina, sarea si drojdia si amestecam pana obtinem o compozitie omogena. Lasam la dospit 30 de minute.

Adaugam albusurile batute spuma si le incorporam.

Conectam aparatul panini Maker Breville la sursa de curent si cand beculetul verde s-a aprins formam blinelele cu o lingura.

Coboram capacul aparatului Panini Maker Breville coacem blinele cateva secunde. Ridicam cand si cand capacul si le verificam.

Pufoase, fragede, delicioase.

Frecam crem de branza cu sare si smantana. O punem intr-un pos si formam gramajoare pe fiecare clatita.

Asezam deasupra bucati de somon afumat si crengute de marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Blini cu crema de branza si somon afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de ton

Salata de ton

Mod de preparare Se scurge tonul de ulei si se da deoparte. Se spala legumele, rosiile se taie in

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Chiftelute de conopida

Chiftelute de conopida

Conopida se fierbe 10 minute in apa cu sare (putina sare, avand in vedere ca branza, costita si cascavalul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2015

    Vio ..."Adaugam albusurile batute spuma si le incorporam."..asta dupa ce a dospit aluatul 30 de minute ? Cre ca ceva nu e bine....

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 120 g faina
  • 120 ml lapte
  • 2 oua
  • 5 g drojdie uscata
  • 50 g unt topit
  • 1/2 lingurita sare
  • 300 g branza proaspata
  • 50 g smantana
  • 100 g somon afumat
  • marar pentru decor

Raporteaza reteta

Retete
de vio_dreams
Tort cu piscoturi si bavareza de capsuni

Tort cu piscoturi si bavareza de capsuni

Batem spuma albusurile. Adaugam zaharul si batem pana obtinem o bezea tare si lucioasa, apoi adaugam

6 voturi    3 comentarii
2h
Torturi
Clafoutis cu cirese

Clafoutis cu cirese

Ungeti forma cu putin unt, daca aveti forma de silicon sariti peste aceasta operatiune. Spalati ciresele,

17 voturi    6 comentarii
40 min
Budinci
Tarta cu capsune si rubarba

Tarta cu capsune si rubarba

Mixam untul cu zaharul pudra pana devine cremos. Adaugam oul. Amestecam pana la incorporare.Adaugam

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Vio ..."Adaugam albusurile batute spuma si le incorporam."..asta dupa ce a dospit aluatul 30 de minute ? Cre ca ceva nu e bine....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Vinete la cuptor