Pentru acest mic dejun se incepe prepararea de cu seara.
Se pregatesc mai intai clatitele.
Se curata ciupercile si se taie bucati.Se toaca ceapa si se caleste in ulei,se adauga ciupercile si se calesc si ele.Se condimenteaza cu sare ,piper si chimen,se adauga putina apa(50ml).Se mai lasa sa fiarba la foc moale 10 minute pana se evapora toata apa.
Se taie prazul in 8 fasii de cate 20 cm si se opareste cu apa fiarta,apoi le trecem prin jet de apa rece-se vor folosii ca niste snururi-
Se umplu clatitele cu amestecul de ciuperci,iar desupra punem cscaval ras,se aduna marginile sub forma de bocceluta si se leaga cu foi de praz.Se unge o forma cu unt si se aseaza boccelutele,se acopera cu valuri de smantana si se dau la frigider.
Dimineata,se incinge cuptorul la 190 grade,se scoate forma din frigider si se da la cuptor pentru 12-15 minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii