Pentru acest mic dejun se incepe prepararea de cu seara.
Se pregatesc mai intai clatitele.
Se curata ciupercile si se taie bucati.Se toaca ceapa si se caleste in ulei,se adauga ciupercile si se calesc si ele.Se condimenteaza cu sare ,piper si chimen,se adauga putina apa(50ml).Se mai lasa sa fiarba la foc moale 10 minute pana se evapora toata apa.
Se taie prazul in 8 fasii de cate 20 cm si se opareste cu apa fiarta,apoi le trecem prin jet de apa rece-se vor folosii ca niste snururi-
Se umplu clatitele cu amestecul de ciuperci,iar desupra punem cscaval ras,se aduna marginile sub forma de bocceluta si se leaga cu foi de praz.Se unge o forma cu unt si se aseaza boccelutele,se acopera cu valuri de smantana si se dau la frigider.
Dimineata,se incinge cuptorul la 190 grade,se scoate forma din frigider si se da la cuptor pentru 12-15 minute.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii