Pentru aluat se amesteca brinza de vaci cu toate celelalte ingrediente. Se intinde o foaie din aluat si se taie 12 patrate. Pentru umplutura se taie caisele cuburi si se amesteca impreuna cu brinza de vaci, coaja de lamaie, zaharul tos si zaharul vanilat. Pe fiecare patrat de aluat se aseaza o lingura de umplutura. Se strang sub forma de boceluta si se aseaza in tava. Se coc 25 min.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii