autor:

Anonim

» » Aperitive

BOEUF BREZ CU CIUPERCI

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ulei, morcoci, pastarnac, patrunjel radacina, telina radacina, ceapa, slanina cruda, vin rosu, pasta de tomate, ciuperci, zahar, supa de oase, usturoi, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa cu slanina, in ulei si 100 ml de supa de oase, se adauga ceapa, telina, morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, usturoi, pasta de tomate, piper, sare si treptat cantitatea de supa de oase. Se fierbe totul inabusit cca 1/2 ore. Carnea fiarta se portioneaza; sosul in care s-a fiert carnea se paseaza si se fierbe impreuna cu ciupercile, vinul si zaharul cca 10-15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "BOEUF BREZ CU CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Bruschete cu dovlecel

Bruschete cu dovlecel

Usturoiul se curata, iar cu un catel se ung feliile de paine. Painea se unge cu ulei de masline.

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata de legume cu sos de maioneza si tarhon

Salata de legume cu sos de maioneza si tarhon

Se decojesc si se spala bine toate legumele. Se pun legumele sa fiarba in apa cu sare (sarea nu lasa

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
vinete la gratar cu usturoi