autor:

Anonim

» » Aperitive

BOEUF BREZ CU CIUPERCI

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ulei, morcoci, pastarnac, patrunjel radacina, telina radacina, ceapa, slanina cruda, vin rosu, pasta de tomate, ciuperci, zahar, supa de oase, usturoi, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa cu slanina, in ulei si 100 ml de supa de oase, se adauga ceapa, telina, morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, usturoi, pasta de tomate, piper, sare si treptat cantitatea de supa de oase. Se fierbe totul inabusit cca 1/2 ore. Carnea fiarta se portioneaza; sosul in care s-a fiert carnea se paseaza si se fierbe impreuna cu ciupercile, vinul si zaharul cca 10-15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "BOEUF BREZ CU CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Gogosari aperitiv

Gogosari aperitiv

Branza, sunca si maslinele, taiate cubulete mici, se pun intr-un bol; se umplu pana la treisferturi

9 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive
Cocktail de creveti cu ananas si legume

Cocktail de creveti cu ananas si legume

Castravetele se curata de coaja si se taie cubulete mici la fel si ardeiul gras. Crevetii se trag

1 vot    0 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Lasagne cu sparanghel