Carnea se inabusa cu slanina, in ulei si 100 ml de supa de oase, se adauga ceapa, telina, morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, usturoi, pasta de tomate, piper, sare si treptat cantitatea de supa de oase. Se fierbe totul inabusit cca 1/2 ore. Carnea fiarta se portioneaza; sosul in care s-a fiert carnea se paseaza si se fierbe impreuna cu ciupercile, vinul si zaharul cca 10-15 min
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii