autor:

kok miori

» » , , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Paste si pizza, Retete de post

Bolognez vegan

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 noiembrie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 noiembrie 2018

Ingrediente
1 pahar linte verde, 200 gr de ciuperci proaspete, 1 ceapa, 1 ardei rosu sau verde, 2-3 bucati de telina verde curatata-partea de tulpina cu frunze, 1 cutie de rosii cuburi in sos, 100 gr de pasta de rosii, mirodenii-coriandu, paprika putin afumata, baarat-este o amestecatura de mirodenii ca ptr parjoale are un gust putin dulceag, 2 morcovi taiati cuburi mici, 1pahar de vin, 3-4 linguri ulei de masline, 3-4 catei de usturoi, 300 gr de paste sau spagheti din faina plina sau cu quaker in ele.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente.

Intr-o cratita lata, dar nu tare adanca, punem la incalzit uleiul si prajim ceapa taiata marunt ardeiul si morcovul-pe un foc potrivit cateva minute, adaugam ciupercile taiate si telina taiata marunt deasemeni usturoiul si amestecam in continuu ca sa nu se prinda.

Lintea o sfaramam in robot in pulsuri sau o lasati intreaga -dupa dorinta vine adaugata in cratita impreuna cu cutia de rosii sfaramate si dupa ce se amesteca bine, se adauga si paharul de vin si se lasa sa iasa alcoolul din el.

Se adauga 1/2 pahar de apa sau lichid de legume si se adauga bulionul se condimenteaza cu sare coriandru si piper, putin baarat si se lasa sa scada din lichide daca sunt.

Pastele se fierb aparte si se adauga la bolognez si se amesteca bine se lasa 2-3 minute ca sa capete gusturile mancarii, dupa care se serveste cald.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bolognez vegan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Brownie

Brownie

Am inmuiat untul, apoi am adaugat zaharul, ouale, zaharul vanilat si am amestecat. Dupa aceea am

1 vot    1 comentariu
1h
Retete de post
Fursecuri umplute cu gem de prune

Fursecuri umplute cu gem de prune

Margarina o taiem cubulete, o punem intr-un bol impreuna cu zaharul pudra, coaja rasa de lamaie si

8 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 pahar linte verde
  • 200 gr de ciuperci proaspete
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu sau verde
  • 2-3 bucati de telina verde curatata-partea de tulpina cu frunze
  • 1 cutie de rosii cuburi in sos
  • 100 gr de pasta de rosii
  • mirodenii-coriandu
  • paprika putin afumata
  • baarat-este o amestecatura de mirodenii ca ptr parjoale are un gust putin dulceag
  • 2 morcovi taiati cuburi mici
  • 1pahar de vin
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 3-4 catei de usturoi
  • 300 gr de paste sau spagheti din faina plina sau cu quaker in ele.

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Tocana de galbiori Tocana de galbiori

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei. Cand ceapa este translucida, se adauga gogosarul taiat fideluta si se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Saramura de macrou Saramura de macrou

Peştii se eviscerează, dar se lasă cu tot cu cap. Se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper din belşug şi se pun

2 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Spuma de avocado