autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Bombite

Autor: Mirela-Nicoleta Radu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mirela-Nicoleta Radu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
-500grame pesmet, -15 linguri zahar, -2 cani apa, -250 grame margarina pachet, -3 linguri cacao, -esenta rom, -200 grame alune taiate marunt, -nuca de cocos

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

-se fierbe apa cu zaharul si margarina,se ia dupa fac si se adauga pesmetul,cacao si alunile.
Se fac bilute,se dau prin nuca de cocos.Se lasa frigider 20 min
Daca ti-a placut reteta noastra "Bombite" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bombite cu portocale

Bombite cu portocale

Blat: Faina o amestecam cu sarea si praful de copt. Punem ouale, galbenusurile, zaharul si

1 vot    0 comentarii
3h
Prajituri
Bombite

Bombite

Laptele se amesteca cu cacao, zahar si se pun la fiert sa se topeasca zaharul. Se adauga margarina

19 voturi    8 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

    Cred ca sunt gustoase...

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • -500grame pesmet
  • -15 linguri zahar
  • -2 cani apa
  • -250 grame margarina pachet
  • -3 linguri cacao
  • -esenta rom
  • -200 grame alune taiate marunt
  • -nuca de cocos

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Cred ca sunt gustoase...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Estonian Kringel